Bize Ulaşın

Eş organizatör dernekleri arasında bulunduğumuz ISK SODEX 2021 Fuarı 29 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

ISK-SODEX 2021 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Güneş Enerjisi Sistemi Fuarı 29 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

36.000 m2 üzerinde gerçekleştirilen; derneğimizin de eş organizatör dernekler arasında yer aldığı fuara; 27 ülkeden 812 firma katıldı. Fuarı ülkemiz dahil 95 ülkeden 86.217 sektör profesyoneli kişi ziyaret etti. Pandemi döneminde, HVAC&R sektöründe bu büyüklükte ve yüksek katılımla yapılan dünyadaki tek fuar olan ISK-SODEX 2021'de; 2019 yılında yapılan fuara kıyasla %27 yabancı ziyaretçi artışı yakalandı. Ayrıca 2019'a kıyasla gerçekleşen online ziyaretçi kaydında da %14 artış elde edildi.

B2B İkili İş Görüşmelerinde üreticilerimiz 53 ülkeden 300 profesyonel satın almacıyla görüşerek ihracata yönelik yeni iş birlikleri gerçekleştirdi. B2B İkili İş Görüşmelerinde bir önceki fuara kıyasla katılımcı ülke sayısı 44'ten 53'e çıkarken, katılan satın almacı sayısında %46 artış sağlandı.

Bu yıl fuar kapsamında gerçekleşen Forum Alanı etkinliklerinde 34 katılımcı firma ve sektörel dernek yetkilisi, 29 oturumda ürün ve hizmetlerinin yanı sıra sektörel bilgilerini paylaştılar.

Fuara dernek üyemiz 23 firma katılırken, 29 Eylül akşamı dernek üyesi firmalarımız akşam yemeğinde biraraya geldi. Derneğimiz de 14. Salon içerisinde fuarda yer alırken, katılımcılara üye kataloğumuzun yanı sıra teknik yayınlarımız da sunularak ilgilenen  ziyaretçilere dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgi verildi.

• a
  • b